САЈТ доо Скопје е компанија за производство на везови
и рекламни промотивни материјали.
-
Наша основна дејност е изработка на везови со врвен квалитет.
Вашето лого го оживуваме на текстил, но и ја пренесуваме традицијата
на автетнтичната изработка на старите македоски везови.
-
Нудиме знамиња од сите држави како и знамиња специјално изработени за вашата фирма, спорско друштво или организација, заедно со соодветни држачи или јарболи.
-
Вашата идеа и нашиот дизајнерски тим може да остварат уникатни производи
кои ќе придонесат за Ваше несекојденевно претставување.

signed by: rantasa